Är poker din grej?

Har du någon hobby? Är poker kanske din grej? Poker är en populär spelform som finns i många olika varianter, den vanligaste är Texas Hold'em och spelas världen över både av amatörer och professionella. Det är den vanligaste formen vid stora pokerturneringar.

Att lära sig spela poker kan löna sig om du blir riktigt duktig. Det krävs som med det mesta att man övar och spelar för att bli riktigt duktig. Du kan lära dig att spela poker genom att besöka sajten poker.se, där hittar du bland mycket annat en pokerskola som kan vara bra att börja med om du inte har så stora förkunskaper. 

Sedan gäller det att du spelar poker, för varje parti poker du gör så lär du dig massor, du ser hur andra spelar och kan ändra ditt sätt att spela. Det är fråga om strategier och detta måste du kunna för att bli en riktigt duktig pokerspelare. Börja att spela online då kanske inte pressen blir allt för stor. Leta dig till några mindre turneringar där insatserna kanske inte är så höga till en början. 

Ju bättre du blir ju lättare blir det för dig att anmäla dig till de större turneringarna. Det finns flera olika typer av turneringar, Sit & Go är oftast online turenringar där spelet börjar när ett visst antal deltagare anslutit, det brukar var mellan 6 och 10 personer innan en sådan turnering börjar. Det finns även schemalagda turneringar där du föranmäler ditt deltagande och startar på förutbestämd tid.